Døre

Image

Nye døre til din bolig

Har du også en dør, der trænger til udskiftning? Eller kan du lige så godt udskifte dem alle sammen på én gang? Hos Tømrermester Lars Gade kan vi hjælpe dig. Vi har gennem mange år tilbudt vores kunder hjælp og vejledning i forbindelse med udskiftning af døre. Såfremt du har helt styr på, hvad du ønsker, klarer vi levering og montering. Skulle du dog ønske rådgivning til, hvad der bedst passer til dit hjem, kommer vi gerne ud til dig og inspicere opgaven sammen med dig.

Kvalitet og service går hånd i hånd

Vores erfaring er, at det bedste resultat opnås gennem tæt dialog med dig. Det gør vores arbejde lettere og dit resultat bedre. Det sikrer nemlig, at du får det præcis, som du vil have det. Det er vores ønske. Vi skræddersyer altid et tilbud til netop dig, hvorfor vi altid sikrer en fair pris samt et stykke arbejde udført til aftalt tid.

Lad os sammen finde dine nye døre

Vi har hjemme i Funder Kirkeby, lidt uden for Silkeborg, men hjælper alle kunder i hjertet af Jylland. Ønsker du et godt stykke arbejde udført af en kvalitetsbevidst tømrer, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 42 76 30 58.

Ring til os på telefon 42 76 30 58, når du ønsker et godt tilbud på renovering eller nybyggeri.

Vi er klar med professionel rådgivning om dit budget og dine muligheder.

© Copyright All Rights Reserved. Udviklet af Nordic Web Design.