Vinduer

Image

Nye vinduer til fast og fair pris

Hos Tømrermester Lars Gade leverer og monterer vi vinduer efter dine ønsker. Hos os vælger du selv, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Vi har dog mange års erfaring, hvorfor vi selvfølgelig gerne vil give vores besyv med, såfremt du ønsker rådgivning. Nogle vinduer passer bedre til visse typer huse end andre, og sådanne forhold kan vi altid vejlede dig om. Vi leverer vinduerne efter mål, hvorfor du er sikker på at få et resultat, der passer, og et resultat du bliver glad for.

Penge at spare

Er det lang tid siden, at dine vinduer blev sat i? Kan du nikke genkendende til dette, er der med garanti penge at spare, såfremt du vælger at udskifte dem. Der er sket meget i industrien, hvorfor du med mange nye vinduer og vinduespartier kan opnå store besparelser på din elregning. Isolationen i ruderne er ganske enkelt blevet bedre. Samtidig bliver isoleringen ved dine gamle vinduespartier dårligere med tiden, hvorfor der også her kan være tanke bag at udskifte dem. Er du i tvivl om, hvorvidt der er penge at spare, eller blot om dine vinduer trænger til at blive udskiftet, hjælper vi dig gerne.

Kontakt

Ring til os på telefon 42 76 30 58 for et uforpligtende tilbud på udskiftning af dine vinduer. Med udgangspunkt i Funder Kirkeby, i nærheden af Silkeborg, hjælper vi kunder i hele Midtjylland.

Kontakt Tømrermester Lars Gade på telefon 42 76 30 58, når du ønsker en uforpligtende snak om nybyggeri.

Vi er klar med professionel rådgivning om dit budget og dine muligheder.

© Copyright All Rights Reserved. Udviklet af Nordic Web Design.